Εισαγωγικό ποστ.. χμ.. δεν είμαι και πολύ καλή στο μπλα μπλά.. ή για την ακρίβεια είμαι σχετικά λακωνική ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα θέλω να πηγαίνω κατευθείαν.. to the point! Άνθρωπος θετικής κατεύθυνσης γαρ (ή 1ης δέσμης για τους.. συνομήλικους… οι πιο ..σύγχρονοι ίσως αναρωτιούνται τι σημαίνει δέσμη : ) ) οπότε μην περιμένεις και πολλά σ’ αυτόν τον τομέα.

Το blog ξεκίνησε ένα καλοκαίρι λοιπόν, μιας και τα περισσότερα καλοκαίρια είναι.. περίοδοι έμπνευσης και δημιουργίας για μένα! Ναι, άλλοι είναι της ξάπλας, αλλά για μένα πάντα, αφού δεν κατάγομαι ούτε μένω σε παραλιακό μέρος, το καλοκαίρι ήταν η περίοδος που έμενα σπίτι αρκετές ώρες της μέρας αφού η ζέστη δεν επέτρεπε πολλές εξορμήσεις.  Και έψαχνα τρόπους να περάσω.. δημιουργικά αυτές τις ώρες! Τα 2  τελευταία βέβαια καλοκαίρια ήταν ..δημιουργικής αδράνειας (λόγω εγκυμοσύνης, λόγω μωρού) αλλά φέτος (2016) ευελπιστώ να ..ανασκουμπωθώ και να φτιάξω κάτι! Για να δούμε!

Γιατί chezDaph??  Το domain το είχα καταχωρίσει προ.. 3ετίας (!) με την προοπτική να φτιάξω ένα site που να «εκθέτω» ό,τι δημιουργώ σχετικά με Design, Art & Photography…

Τα αρχικά από το Daph δηλ. το όνομα μου και το chez εκ Παρισίων δηλ. στο σπίτι μου.. τελικά, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα, ή μάλλον πώς δεν τα κατάφερα, το site έμεινε στα.. προσχέδια αλλά το domain συνέχιζα να το ανανεώνω κάθε χρόνο..  οπότε μια που το είχα, είπα να το αξιοποιήσω έστω και με παρεμφερές περιεχόμενο..

Εικόνες που μου αρέσουν λοιπόν, θα βρείτε εδώ, γιατί η καρδιά πάντα.. ευφραίνεται και ηρεμεί από ωραίες εικόνες αλλά και προβληματισμούς για το πώς πρέπει να συμπεριφερθώ/δράσω/ενεργήσω τώρα που έκανε την εμφάνιση του ένα νέο μέλος στην οικογένεια… γιατί τα περισσότερα, αν όχι όλα, που γίνονται εφεξής κινούνται ή εξαρτώνται από αυτό το νέο μέλος που ήρθε να μας αλλάξει τη ζωή. Και όσα μέχρι στιγμής θεωρούνταν δεδομένα και αυτονόητα, ξαφνικά αλλάζουν ύφος και με καλούν να τα αναθεωρήσω και επαναπροσδιορίσω..

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.