Με αφορμή τη γέννηση του γιου της κουμπάρας μου (όλο αφορμές ψάχνω για να κάνω κάτι ; ) ) αποφάσισα για δώρο γέννησης να της/του φτιάξω/μαζέψω κάποια πράγματα που θα είχαν να κάνουν με τον Μικρό Πρίγκιπα που ξέρω ότι της αρέσει.

Για αρχή έφτιαξα ένα καδράκι με την κλασσική φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα για το δωμάτιο του μωρού

Επίσης, βρήκα ένα «λεύκωμα» για τον πρώτο χρόνο του μικρού με το οποίο ενθουσιάστηκα! Οι σελίδες του δεν είναι λευκές αλλά σε «καθοδηγεί» τι να γράψεις ακόμη και από τη μέρα που πήρες θετικό τεστ! Πχ. Για τη μέρα γέννησης, πληροφορίες για το μωρό, ποιοι ήταν εκεί, πώς ήταν η μέρα… και στη συνέχεια, για κάθε μήνα, τι «επιτεύγματα» έχει κάνει.. Έχει σελίδα για να κολλήσεις φωτογραφίες από το … γενεαλογικό δέντρο του, από το δωμάτιο του, τον 1ο υπέρηχο κλπ κλπ…newborn_04

Γενικά το design του μου άρεσε πολύ και νομίζω αυτό είναι που κάνει τη διαφορά από παρεμφερή λευκώματα. Και ενώ στη δική μου τη μικρή είχα αποφασίσει να γράφω σε λευκό λεύκωμα για να συμπληρώνω ότι μου αρέσει.. είδα ότι δεν …πολυέβγαινε… δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να τα καταγράψω και κάποια πράγματα πέρασαν και ξεχάστηκαν.. Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφίες από το εσωτερικό του λευκώματος για να σας το δείξω και δεν βρήκα διαθέσιμες στο Internet τώρα που έψαξα.

Μαζί με τα παραπάνω πήρα και ένα κουτί με κυβάκια-παζλ με τον Μικρό Πρίγκιπα οκ, όχι ακόμη για να παίζει το… μωρό αλλά για διακοσμητικό 🙂

newborn_03

Βρήκα και στο Zara home μια κουβερτούλα θαλασσί με αστεράκια (που παρέπεμπαν στο όλο θέμα) οπότε την πρόσθεσα και αυτή.

Και όλα αυτά τα έβαλα σε ένα κουτί πάνω στο οποίο σκίτσαρα με ασημί στυλό πάλι το σχέδιο του μικρού πρίγκιπα.

newborn_02

Στο πλάνο ήταν να φτιάξω και μπισκότα-αστεράκια αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έγιναν τελικά.. στο επόμενο (ακούς κουμπάρα?? 😉 ) !